DUYURULAR

Sayı:2019-2020/21                                                                           13.09.2019

Konu: Kiralık Villalar Hakkında

 

 

                        DEĞERLİ SİTE SAKİNLERİMİZ

 

            Sitelerde villa kiralayan kiracı; kimlik bilgileri, kiraladıkları yazlık bilgileri ve ne kadar süre bu adreste ikamet edecekleri yasa gereği Emniyet Müdürlüğüne ve Muhtarlıklara bildirilmek zorunluluğu olduğu için; sitemizde kiracı konumunda veya uzun süre akrabasının evinde kalan kişiler, ilgili birimlere bildirilmiştir.

Gelir İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Defterdarlığı Denetim Koordinasyon Müdürlüğü bölgemizdeki sitelerden kiralanan konut bilgilerini ilgili birimlerden temin ederek, siteleri denetlemeye başlamışlardır.

06.09.2019 tarihinde sitemize gelerek denetim yapıp, kendilerindeki listeye göre kiracı tespiti yaptılar. Sitemizde H.A1.01 ve H.B.07  nolu villalara giderek tutanak tuttular. Sitemizde kiraya verilen diğer villalar içinde ortak tutanak tutup, sitemizden ayrıldılar. Diğer sitelerde de aynı uygulamaları yapmışlardır.

Kendilerine sorulduğunda şu an herhangi bir cezai işlem olmadığını villalarını kiraya veren kişilerin 2020 yılının Mart ayına kadar Gelir Vergisi beyanını vergi dairelerine vermeleri gerektiğini söylediler.

Villalarını kiraya veren site sakinlerimizin bu konuya dikkat etmelerini duyurur. Saygılar sunarız.

 

 

                                                EMLAK KONUT VİLLA VE SOSYAL TESİSLERİ

                                                                           SİTE YÖNETİMİ

Resim
Marmara Ereğlisi Emlak Konut Villaları Site Yönetimi Adres: Dereağzı Mahallesi 7004 Sokak No: 12 Marmara Ereğlisi Tekirdağ Türkiye
0282 623 69 72
info@emlakkonutvillalari.com
www.emlakkonutvillalari.com ©
X